t. +31888760111

Oesterman

Ook trainen wij graag uw personeel om aan tafel oesters te openen. Dit is een leuke com­binatie met onze vinoloog die uw wijnkaart doorneemt.

Onze oestermannen serverende oesters rondlopend tussen uw gasten, gekleed in prachtige lederen schorten, vanuit roestvrijstalen emmers, naar keuze “au naturel”, dan wel met een druppeltje tabasco, vinaigrette, of wat versgemalen peper en enkele druppels citroen of limoen.

Hierbij beantwoorden wij graag de vragen van uw gasten, vertellen wij anekdotes en delen wij onze kennis van oesters met hen.

En aangezien er bijna geen product bestaat dat zoveel verschillende aspecten in zich verenigt als oesters en dat bij zoveel mensen een fascinatie oproept, valt er heel wat over te vertellen.

Dus, behalve dat wij natuurlijk een perfecte oester serveren die vakkundig en ter plekke wordt geopend, kunt U ons ook beschouwen als een vorm van entertainment om uw gasten te vermaken en bezig te houden. Natuurlijk is het voor ons een sport om mensen die nog nooit een oester gegeten hebben zover te krijgen om dit bij ons te proberen.
Of U uw feest stijlvol en chique wilt houden, dan wel wat losser van sfeer wil laten zijn, of U uw gasten in rok en avondjurk ontvangt of in vrijetijdskleding, wij vallen niet uit de toon en kunnen ons aan iedere sfeer aanpassen.

Oestermeisje Oesterman Oesterbar