OesterBar

 

Barend en Barbara reizen rond met de nostalgische bakbrommer als oesterbar/wijnbar

Barend Havenaar is oesterman, en Barbara Verbeek is register Vinoloog, en samen op de brommer ontpopt dit tot een klein Wijntheater. Educatie en entertainment op wielen op uw borrel of evenement.

Het is natuurlijk uitermate geschikt om te plaatsen op uw bedrijventerrein, evenementenlocatie, golfpark, en ook binnen te plaatsen. Wij werken lekvrij door de dubbelwandige geïsoleerde ijsbakken.

Hoe werkt het?

Wij werken vanuit onze wagen, en prepareren de Oesterbar buiten het feest. Zo rollen of rijden wij compleet tussen uw gezelschap en kan dit een verrassend effect hebben.

Wijnbar, Oesterbar, Champagnebar, Proeverij, Educatie of als uitgiftepunt. Alles kunt u combineren, of los van elkaar zien.

 

De verse oester is het mooist om puur te eten. Daarom hebben wij een directe verbinding met Yerseke, vermaard om zijn oestercultuur en het Mekka voor de Nederlandse en Belgische oesterliefhebber. Zodoende kunnen wij, elk moment, dagverse oesters open steken. Wat voor anderen onmogelijk lijkt, maken wij wel mogelijk.

Onze wij serveren altijd Zeeuwierjenever na het eten van de oester in de lege schelp, en Tabasco is altijd aanwezig. Mocht u meer wensen hebben voor bij de oesters dan horen wij dit graag..

De kennis en smaak voor oesters werd ontwikkeld tijdens een twintigjarige werkervaring in de wereld van het ambacht…

Champagne & Oesters ? Dé meest briljante combinatie… Onze Champagnemeisjes samen met eventueel een Oesterman om uw gasten te laten verwennen is toch briljant? Met als hoogtepunt een Champagnetoren met het rijkelijk  vloeien van de Champagne tot dat deze gevuld is en deze weer worden uitgedeeld door onze Champagnemeisjes.

 

Mocht u een offerte op maat wensen, neem dan contact met ons op via het contact formulier 

Voor meer info kijk dan even op onze dochter site www.oesterbar.nl